En god ide til julekalender

Eftermiddagshygge med børnene

DSC_0639

I morgen når min søn, har en legeaftale med hjem, skal de lave græskar. De skal lave hvert sit, og vennen får selvfølgelig lov at tage sit eget med hjem. Jeg syntes det er så sjovt for børnene at lave noget de kan tage med hjem, og dermed have minder sammen. Jeg glæder mig til at hygge med dem, og hvis der er tid, laver vi også små salte græskarnødder, opskrift lige HER. Så kan hans ven, også have en gave med til forældrene, for de er virkelig gode til et glas rødvin, efter børnene er lagt.

Her er der lidt billeder fra sidste år. Vi lavede dem i virkelig god tid, så de var næsten rådne inden Halloween kom, så i År vil jeg prøve at grave alt “kødet ud” og give dem en omgang hårlak, og håbe de holder til den 31, hvor jeg heldigvis har fået fri. Det er jo så sjovt med halloween, og jeg glæder mig mindst lige så meget som ungerne…

1 kommentar

  • CN

    Pensel dem med atamon i stedet (fåes bl.a. i meny) det er konserveringsmiddel og koster ikke meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god ide til julekalender