The double travel trouble

Den smukkeste diamant bryllupsgave

img_6257

I flere år, har jeg drømt om det jeg kalder en “housewife ring”. Det er sådan en kæmpe ring, som egentlig hører hjemme i en reality serie i USA, og som har en kæmpe wow faktor. Jeg har samlet billeder i USA på min telefon, og som vi alle ved, er drømme jo gratis. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi, troede at jeg en dag skulle eje sådan en smuk ring selv. Kasper har selvfølgelig hørt meget om det, men havde alligevel formået at overraske mig på vores 1 års bryllupsdag. Han havde fundet en dansker med produktion i New York. (Så fik jeg også lidt af min amerikanske drøm med, men med dansk garanti). Sidsel som er ejeren af Dalby Diamonds, havde sammen med Kasper designet den i hvidguld og fundet den helt rigtige sten i sart rosa, som jeg havde drømt så meget om. I har spurgt så meget til den, så jeg har fået lov til at få alt deres email korrespondance, så jeg kunne fortælle om den. Kasper havde en nat været ude og måle mine ringe, tegnet dem af og målt dem. Det kunne de selvfølgelig ikke bruge, så han måtte forbi en guldsmed og få den målt. Tænk at han har gjort alt det for mig, smelte smelte. Dalby Diamonds er den eneste i Danmark, som er certificeret diamanthandler og gemmolog fra GIA (verdens førende institut indenfor diamanter). Derudover det er de smykkedesigner med ekspertise i at finde de fineste diamanter og ædelstene i verden. De handler direkte med slut brugeren uden fordyrende mellemhandlere. Så man sparer man op mod halvdelen sammenlignet med alm. juvelerbutikker. Jeg begyndte selvfølgelig at græde da jeg fik den, jeg tror aldrig jeg er blevet så overrasket og glad, og er selvfølgelig helt forelsket i min smukke ring. Min ring minder om denne, men er særligt lavet til mig, men I kan jo smide et link til manden, så kan han nå at spare op til jul ik;)

img_6382

Jeg skal helt sikkert ønske mig gaver fra dem igen, jeg er vild med mange ting på deres hjemmeside, og priserne er super fine. Kasper hentede den i lufthavnen to timer inden vi selv skulle der ud, han skulle nå at have den med, og de var så søde til at hjælpe ham. Dette er ikke en gave fra dem (selvom Kasper ville ønske det). Nej jeg syntes bare de skulle have lidt reklame fra mig, jeg er så glad for min ring, og ville give jer tippet videre.

img_6205

Kasper fik lavet min ring i 3,5 ct cushion cut Morganite sten, og med 0,41 ct diamanter rundt om. Efter min mening den smukkeste ring i verden. Den har det også virkelig godt med Business class og privat pool, ren Hollywood style. Rigtig god weekend fra mig og min smukke ring.

3 kommentarer

 • Katrine

  Den er SÅ smuk!!! Der er lige kommet et par “småting” på min ønskeseddel ;-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Shiiiit den bliver svær at leve op til de kommende år, hr. Vilstrup 😂😄 meget smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nøje hvor er den smuk! Stort tillykke med ringen og jeres 1 års bryllupsdag 🙂 tak for at skrive historien bag, så man kan blive inspireret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The double travel trouble