Det nye Nordhavn

Sikke noget altså….

image

Så sur, ser jeg åbenbart ud på vej til frokost… Det er ikke mig, ikke at smile… Måske er det fordi jeg er på 4 dagen uden kulhydrater, hvad gør man ikke for at være lækker for sin mand på sin honeymoon. Tænk det er i morgen, vi rejser ud i verden, til en uge med champagne, kærlighed, privat pool og forhåbentlig en masse kærlighed. Jeg kan slet ikke vente, selvom jeg er helt ødelagt over at være væk fra Konrad. Jeg ved han er i gode hænder med familie i vores hus. Men savnet bliver kæmpe stort. Han får det så dejligt, og vores forhold er også vigtigt, hvis vi skal holde forevigt- og det SKAL vi. Jeg skrev et indlæg om skilsmisse for nyligt, og det påvirkende mig så meget at jeg slet ikke har kunne svare på jeres kommentarer- sorry det er ikke okay, og jeg skriver intet for at skabe drama, men for at fortælle hvor vigtigt kærligheden er for mig. Nåååååå nu vil jeg pakke vores kuffert, og glæde mig til turen til de varme lande i morgen. Sov dejligt alle sammen;)

4 kommentarer

 • Synes ikke du ser så sur ud igen, men hvorfor dog også være uden kulhydrater?! :o. Men det skal nok blive en rigtig lækker tur i kommer på, og savner bliver selvfølgelig ikke mindre :). Men i må have en dejlig tur til paradise!

  God fredag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Kære Mette
  Jeres problem står klart for mig, der har mange års erfaring med vejledning af par: Kasper elsker dig ikke som du er, hvorfor skulle han ellers føle behov for at have affærer? I blev jo forlovet som et plaster på såret – er det kærlighed? Eller er det måske pligtfølelse? Alt det bedste til jer, sammen ellerhver for sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   jeg har godt nok ikke erfaring med vejledning af par, men det lyder næsten som om, at du kender Mette og Kasper personligt siden du kan vide noget om affærer og forlovelsen – for det er slet ikke noget som jeg igennem årerne, hvor jeg har læst Mettes blog mindes, at have set en antydning af.

   Jeg synes dog, at det virker til, at Mette har mange gode og interessante tanker om livet på godt og ondt, parforholdet og børn – og hun forsøger sig da oveni købet sig med et emne, der er meget følsomt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   LOL

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye Nordhavn