Emilies smukke bryllup

Det nye Nordhavn

image

I går var jeg inviteret til det nye Nordhavn. Jeg er selv opvokset på Østerbro, og lærte at køre i bil i det område. Jeg har ikke været der siden, men har fra min mors vindue kunne følge med i byggeriet. Min kollega er flyttet ind i en byhus, og inviterede mig på frokost og bobler. Jeg var så spændt på at se hvordan den nye by så ud. Jeg blev meget positivt overrasket. Deres hus var bare så lækkert og gennemført og området bliver så fedt, med lækre butikker, legepladser, havnebad og meget mere. De prøve i sin tid at lave det samme på Amerika plads, men kom efter min mening aldrig i mål. Det nye Nordhavn er så sejt, og til folk i ømrådet så ligger der på 8 sal af det røde parkeringshus en mega sej legeplads på toppen, man frit kan besøge.

imageimage

image

Deres lækre byhus, så kan man altså få hele pakken med byhus, butikker, have og en masse liv og tilbud.

image

Min skønne kollega Camilla på legepladsen med den smukkeste udsigt. Fantastisk dag i efterårssolen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emilies smukke bryllup