Nemme bønnefritter med bacon

Krebsegilde

image

To af mine gode veninder, holdt fornyligt krebsegilde. Det er mit første af slagsen, og jeg elskede det. Friske krebs, rose, veninder og snaps- what’s not to love… Vi startede med lyserøde bobler, og sluttede af med en masse blandselv slik. Det hele var bare så gennemført, og var helt sikkert en af sommerens bedste fester. Hvis nogen skal holde fest i august, kan jeg klart anbefale at kopiere konceptet.

imageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme bønnefritter med bacon