Honeymoon time

Hvorfor lige mig….

image

I dag har jeg været syg i en hel måned, jeg forstår bare ikke, at jeg ikke får det bedre. Det startede med en forkølelse, og nu har jeg den sidste uge også haft lungebetændelse. I går var jeg til lægen igen igen igen, da jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke får det bedre. Jeg hoster stadig, og kan slet ikke få luft. Nu vil de se om det er en anden slagt lungebetændelse, men øv hvor er jeg træt af det. Det er som om min krop bare er stået af. Kender I den følelse af, at man bare ikke føler man slår til? Jeg føler min krop er stået af, jeg føler mig svag og uden energi. Jeg lover min krop og mig selv, at så snart jeg får det bedre, vil jeg passe ekstra godt på den, jeg vil spise sundt og komme igang med at løbe igen. Måske er det derfor min krop straffer mig, jeg prøver at finde en forklaring på hvorfor jeg har det sådan… Måske er det grunden til min månedlange sygdom, er det fordi jeg ikke har passet på? Så hvis I ikke er syge som mig, så lov mig at drik et shot ingefær, løb en tur, eller sæt pris på at I kan dufte den dejlige sensommer duft. Så gør jeg det samme når jeg er tilbage.

2 kommentarer

 • Årh sødeste Mette hvor er det dog træls for dig! 🙁 Håber du snart får det bedre.
  Tak for en dejlig blog <3
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh nej da. Håber snart du bliver helt frisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honeymoon time