Krebsegilde

Honeymoon time

På vores 1 års bryllupsdag, tager vi på honeymoon. Jeg kan slet ikke vente, og kan ikke komme på noget bedre at lave på vores første bryllupsdag, end at fejre kærligheden og hinanden. Vi skal ligge i en skøn villa med egen pool, og drikke champagne. Vi skal nyde tiden sammen, og have en hel uge sammen. Jeg glæder mig bare så meget. Det er første gang siden vi har fået Konrad, at vi tager så længe væk, jeg kommer til at savne ham, men han kommer også til at nyde en ferie med farmor og mormor, så er sikker på det nok skal gå. Vi var ikke klar sidste år, der var han også kun tre år, og det var for tidligt. Nu er vi alle klar… Hurra kan slet ikke forstå at vi står på denne smukke strand om en måned. Jeg kan slet ikke vente…

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krebsegilde