Hvorfor lige mig....

De bedste sommerminder

P8300676

P8300677

SPONSORERET: Hvert år, siden Konrad blev født, har jeg lavet en fotobog. Jeg syntes det er en super måde at bruge alle mine billeder på, og meget sjovere end et traditionelt album. Vi tager dem tit frem, og ser dem igennem. Han kender dem ud og ind, og det er altså så hyggeligt. Jeg får altid lavet dem i den bedste kvalitet, så kan de holde til små barne fingre og slid. Jeg elsker virkelig vores bøger, og fik selvfølgelig også lavet en til vores bryllup. Jeg bestilte også små udgaver til vores forældre, som de fik som en ekstra julegave sidste år.

P8300683

Jeg har prøvet de fleste sider på nettet med fotofremstilling, og vender altid tilbage til Online fotoservice. Deres side er super nem at arbejde med, og resultatet bliver altid rigtigt godt. Man vælger bare de album fra computeren man vil benytte billeder fra, og så kan man nemt se, hvilke man har brugt før, og hvilke der er nye. Jeg elsker også at man kan lave siderne med store helside billeder, eller dele siden op i mange små billeder. Det er virkelig nemt, og når jeg har lavet det som gave, bliver familien bare så glade. Jeg lavede en til min fars sidste fødselsdag, som han stadig har liggende på sofabordet.

P8300684

P8300678

Så da jeg blev kontaktet af CEWE (som sikkert kunne se jeg var en meget god kunde) om jeg havde lyst til at skrive om dem på bloggen og dele en super god rabatkode med jer, var jeg selvfølgelig klar. Gør som os, og lav en bog med minder fra sommeren, få bestilt en bog fra den sidste fest, bryllup, forældrenes sølvbryllup eller alle de billeder der bare ligger i en fil på computeren.  I kan bestille den lige her.

Værdikode: FRKVILSTRUP (Rabatkoden giver 25% rabat på en CEWE FOTOBOG fra onlinefotoservice.dk. Koden er gyldig 1 gang per kunde og er gyldig til og med d.30/9-16)

P8300685

SPONSORERET AF Online fotoservice, VI SIGER MANGE TAK FOR DEN FINE BOG TIL SAMLINGEN.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor lige mig....