Nemme bønnefritter med bacon

Jeg syntes det kan være svært at finde på tilbehør, når nu vi har en søn, der mener at salat kun er til kaniner. Derfor er jeg super glad for bønnefritter. De er super sunde, og smager lige så godt som fritter, men uden den dårlige samvittighed. De er vildt nemme at lave, og jeg undskylder for at jeg ikke har et billede af det færdige resultat. Men de bliver hurtigt spist, og skal også spises lige når de kommer ud af ovnen.
Ingredienser:
1 pose frosne bønner
olie
salt
frossen bacon (eller frisk, men skal så først tilsættes senere)
Kom bønnerne i en frysepose og tilsæt lidt olie og ryst. Kom bønnerne på en bageplade, tilsæt bacon og salt. Bag dem i ovnen på 200 grader i ca 40 min, vend dem undervejs. Det kan ikke undgås at et par af dem bliver mørke. Tag dem fra, og nyd resten sammen med kylling, bøf eller hvad du ny har lyst til. Det er en favorit hos os, som både store og små elsker.
Den smager altså bare vanvittig godt, det er somom bønnerne bare suuuger bacon smagen 😀
Hvis man skal lave det lidt sommerligt, synes jeg en håndfuld feta og halve cherrytomater smager skønt at drysse over, og så få en rød bøf til.
– A