Feriestemning

Voksen på den vilde måde

image

I morgen er jeg mor til en dreng på 4 år😳 Hvor er tiden blevet af? Jeg forstår det ikke! hvordan er han blevet så stor, og hvor er det altså gået hurtigt. Vi har allerede givet ham en bil, som han har hygget sig med i ferien, og i morgen, fejrer vi ham med hele familien. Han glæder sig så meget. Vi taler om at i morgen når han vågner, er der gaver, balloner og sang. Selvom man er vågen, skal man lade som om man sover, så mor, far og cookie kan vække med flag og sang. Det er så morsomt at opleve hvor meget mere han forstår i år og hvor meget han glæder sig. Det bedste er dog kagen, så jeg må se hvad jeg kan trylle frem💙 Lige meget hvad er det så stort at være mor, til den dejligste dreng i verden, der er så kærlig, sød, omsorgsfuld og nu også har lært at cykle. Han er ingen baby mere, han er en stor dreng💙 Åh hvor jeg elsker ham. image

Konrad jeg elsker dig og er så stolt af dig💙 Du er den sødeste dreng i verden og jeg er så glad for alt det du giver os, mor og far💙 Du og kun du ved hvor højt jeg elsker dig💙

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriestemning