Voksen på den vilde måde

Tilbage fra ferie

image

Meningen var ikke at holde så lang en ferie, men I kender det, når man har det hyggeligt, så går tiden bare så stærkt. Vi har haft den dejligste familie ferie. Vi har nydt tiden, hinanden og bare at vi ikke skulle nå noget. Vi har været på ture, været i sommerhus og oplevet en masse man aldrig når i hverdagen. Det har været så dejligt og vi har nu opladet batterierne. Jeg vender stærkt tilbage i morgen. Tak til alle jer der trofast har været forbi, jeg håber også I har haft en dejlig sommer❤️

 

2 kommentarer

 • Mette

  Hvor er din top/kjole fra? farverne er så flotte. Tak for en super blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak for de søde ord, den er gammel og fra Vero Moda.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksen på den vilde måde