Sommerland Sjælland :)

Feriestemning

P6070020

Som i måske kan fornemme ved mit fravær, så står den på ferie med mine drenge. Vi nyder bare dagene, og den ene tager den anden. Vi har hygget med gæster, ture og spil. Men jeg er sikker på at Konrad vil sige at det bedste skete i går, da han fik overtalt sin far til at købe en ny bil. Til jer der også overvejer at købe en elbil, så spiller kvalitet og pris altså sammen, den første vi købte holdt ikke i 5 min, men nu har Konrad altså fået en Mercedes, som gerne skulle holde i mange år. Så jeg må hellere hoppe ud igen, for Konrad står og hiver i mig. Jeg vender snart tilbage, med billeder fra vores dejlige ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerland Sjælland :)