Luksus madrestedag

En anderledes fødselsdags fest for børn

image

Jeg er jo så heldig at jeg kommer til USA engang imellem, og kan derfor købe, og se så mange ting, der endnu ikke er så populært i Danmark. Jeg er i øjeblikket igang med at samle ideer til Konrads fire års fødselsdag. Vi holder en hyggelig frokost for ham på dagen, og så må han invitere drengene hjem efter sommerferien til en dejlig fest. I USA har mange børn en pinata til deres fødselsdag, så er den på samme måde som til fastelavn fyldt med slik, og så skiftes børnene til at slå til den, med eller uden bind for øjnene. I Target, var der alle disse slags at vælge mellem, og jeg er sikker på at alle børnene vil huske Konrads fødselsdag, hvis vi laver den lidt anderledes. Syntes det kunne være en sjov og anderledes måde at fejre ham.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus madrestedag