Tilbage fra ferie

Drop pokemon nu!

image

Alle der spiller, eller har spillet pokemon ved hvor godt et syn dette er😝 Jeg fik spillet en uge i vores ferie, samtidig med min mand. Den første dag, da vores søn også lige have lært at cykle, og vi nød en fridag, var vi på en 12 km tur, eller var det flere i løbet af dagen. Tiden gik bare, og vi havde det så sjovt, med en fælles aktivitet, og Konrad elskede cykelturene og at fange pokemon. Vi brugte rigtig meget tid på det hele ugen, og kunne næsten blive sure hvis den anden havde fundet en pokemon på vej til bageren. Den første nat, drømte jeg mig også væk til et land med pokemons, ved ikke om det var for meget tid med skærmen, eller de ømme fødder der gjorde det. Så skete det der ikke måtte ske, jeg kom til at logge ud, og min stakkels mand kunne ikke huske koden. Pokemon var slut og når man først var nået level 12 starter man jo ikke om igen. Jeg var så træt af det, og i sympati slettede vi begge vores app. Nu hvor der er gået et par dage, er vi begge lettede, for ja jeg syntes det er et super spil til teenagedrenge der ellers ikke ser dagslys, og til folk der ellers ikke kommer ud. Jeg har moret mig over fællesskabet,  jeg har oplevet med tilfældige børn og unge, men come on, vi vinder det jo aldrig, vi bruger for meget tid på det, og jeg fangede mig selv i, ikke at ringe til min veninde på en tur med hunden, for hvad hvis jeg missede noget i spillet. Ja jeg kan godt selv høre hvor dumt det er, kan du???

image

GAME OVER!

1 kommentar

  • Jeg tror også det handler meget om, hvilket forhold man har til spillet. Min kæreste og jeg har gået en del ture gennem ferien hvor vi iKKE har fanget pokemons, fordi vi hellere ville gå hånd i hånd og være kæresteagtige. Og så har vi gået nogle ture hvor vi var på jagt efter pikachu, fordi det var sjovt. Så længe man ikke bliver for ”afhængig” af det, ser jeg intet problem i at spille pokemon 🙂 I sær ikke, hvis det får én endnu mere ud i det danske sommervejr, end man ellers havde været.

    Og så er det da fantastisk, at jeres søn og jer selv kan spille det samme spil! Det ville jeg da have elsket som barn! Det har han da sikkert også syntes var skide sjovt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra ferie