De små glæder med barnefingre

Jeg oplever de mærkeligste ting…

image

Her står jeg på hotellet i Tokyo, og har altså lidt af en underlig oplevelse. Nu har jeg kommet i Japan de sidste 10 år, så jeg kender lidt til deres kultur, men kan alligevel godt syntes deres ting er lidt sjove. Her er mit wc på hotellet. Udstyrret med varme og skyld i alle ender, samt en “smart” skylleordning der gør at wc-et starter, så snart man sætter sig. Ikke en funktion, jeg syntes er så smart, når man skal på wc midt om natten. Første gang jeg kom i Japan fik jeg da også en stråle i ansigtet, da jeg ville skylle, men på det nye hotel er der heldigvis kun halvt så mange knapper. Jeg oplever altså så meget underligt rundt i verden…

imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små glæder med barnefingre