Nu som styrmand

Hvorfor rejse på ferie med børn?

P5201257

Vi er jo lige kommet hjem fra Grækenland, og jeg har endelig fået set alle mine billeder igennem. Vi havde virkelig den mest fantastiske ferie, og selvom vejret er skønt i Danmark, er det bare ikke det samme, som at komme væk, og bare kunne slappe af dagen lang. Vi har ikke været i Grækenland i mange år, og jeg havde glemt hvor lækkert der var. Varmen, menneskerne, salaterne med solmodne tomater,tzatziki og den græske feta, er bare slet ikke til at beskrive. Jeg havde fundet vores rejse et par uger før, og havde, syntes jeg selv, lavet en super deal. Jeg er også fan af, at når man har betalt rejsen, så er alt betalt, både fly, hotel, og mad. Vi havde igen valgt all inclusive- ikke fordi vi ikke har råd til at give Konrad en is på ferie, men fordi det virkelig er så nemt når man rejser med børn. Vores hotel havde hele tiden noget lækkert man kunne spise, og det er altså dejligt når både jeg og Konrad har tendens til at blive sultensure, at vi ikke skal ud og lede efter en restaurant. På vores hotel, stod der en mand og lavede kebab med hjemmelavet brød til børnene (og også de voksne), de kunne spise alle de is de ville, og så kunne man selv hele døgnet tage græsk salat, lave paninis, toast eller spise hjemmelavet pizza. Nok mad til at man kunne leve af det. Men det bedste ved at bo på et stort hotel, var nu alt den lækre mad- jeg behøver ikke andet end tzaziki, kød og græsk salat, men der var virkelig noget for alle. Jeg kan godt høre jeg skulle have lavet en sponsoreret aftale med dem, sådan som jeg roser stedet. Det har jeg nu ikke, men vil gerne give min anbefaling videre til andre der skal rejse med børn. Vi rejste med Bravotours og boede her.

P5201245P5191239P5191184

P5191234P5191171P5191167 P5221336

2 kommentarer

 • Sophie

  Hvor ser det skønt ud! Du har helt inspireret mig og jeg har nu inviteret min egen mor og min søn som er på Konrads alder – med på en uges charterferie :o) Jeres ferie lyde så dejlig og hotellet og maden ligeså. Bestilt du på bravotours egen side og så tæt på afrejse dato siden i fik en god pris? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor dejligt, det var også bare sådan en dejlig tur. Håber også I får en fantastisk ferie. Det er billigt i maj og start juni inden skølerne går på ferie, så tror det var derfor:) Jeg havde set den på afbestillingsrejser, men bestilte direkte på deres side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som styrmand