Konrads værelse

Uundværlige for os med have!

P5101117

SPONSORERET: En udendørshane er uundværlig, når man bor i hus. Vi kan slet ikke leve uden vores, den letter arbejdet med at vande blomster, fylde vandbassin til Konrad, skylle hunden af osv. Konrad elsker vand, og kan få timer til at gå med vandslangen. Vores gamle vandhane var stram og gammel, og ikke nem for et barn, eller en mor med fine negle. Den nye er så nem at alle i familien, kan være med til at vande blomster, fylde badebassin, og sende en stråle efter hunden, hvis han skulle finde på at gø, af dem der går forbi. Vi har fået en ny hane fra Mora, som er ekstra smart for den er også frostsikker (selv med haveslangen siddende på om vinteren) Man skal aldrig stresse over at huske at tage den af, for den tømmer bare sig selv hvis der kommer frost. Man skal kontakte ens lokale VVS’er, hvis man ønsker mere information omkring vandhanen. Læs mere her . Og lige nu bliver der afholdt en konkurrence, hvor du har mulighed for at blive den heldige vinder af en udendørsvandhane. Deltag her.

DSC_0468

P6190081P6190087P6190092

Så er vi kar til at fylde hele haven med vand. Selv når det er dårligt vejr, leger Konrad med vand, og nu skal jeg aldrig stresse over om han har sat slangen til. Men nu må det altså godt snart blive rigtig sommer, så vi kan få fuldt champagnekølerne og badebassignet.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads værelse