Den perfekte datenight

De små glæder med barnefingre

P6120037

Hvor jeg dog elsker at se Konrad lege, han kan finde på så sjove lege, og jeg elsker at følge med. Men det bedste er når vi sammen kan samle noget nyt legetøj. Konrad fik fornyligt en Playmobil kasse med en rideskole. Vi brugte et par timer med at samle, og hver gang vi fik samlet noget, udviklede der sig nye afsnit af legen. Jeg elskede også Playmobil som barn, figurerene er bare så fine, og kvaliteten holder også i generationer, lige som LEGO. Jeg har det også bedre med at han leger med kvalitet legetøj, end at jeg køber alt muligt småt hele tiden. Vi har efterhånen en del Playmobil, og vil bruger det også sammen med det han fik i sin julekalender. Her er et par billeder fra en søndag hvor vi samlede og legede i bedste barndomsmindestil. Har I nogle tips til andet Playmobil, LEGO eller andet kvalitets legetøj han kan ønske sig til sin fødselsdag?

P6120034P6120028 - KopiP6120026P6120027 - Kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte datenight