Uundværlige for os med have!

Den perfekte datenight

P6200102

Sponsoreret. Nogle gange er det virkelig optur at være blogger, mandag havde jeg en af de dage. Restaurant Address, beliggende ved Tuborg Havn i Hellerup, spurgte om Kasper og jeg havde lyst til at komme og smage deres nye menu. Selvfølgelig skulle jeg kun skrive om dem, hvis vi kunne lide hvad vi smagte- og DET kunne vi. Jeg kan slet ikke forstå at der ligger sådan en skøn perle, så tæt fra os, og jeg ved det bliver vores nye stamsted. Jeg må sige at selvom de bød på middagen, havde vi faktisk været glad for at betale vores regning selv, det var virkelig en oplevelse.

P6200104

P6200112Vi kom ind i den skønneste bygning, holdt helt i glas, så man kunne nyde vandet, udsigten, og bådene der sejlede forbi. Restauranten var holdt i skandinavisk stil, med bløde sofahjørner, hyggelig bar og flere afdelinger (perfekte festlokaler i København til festen eller brylluppet). Jeg var meget overrasket over at der var så fyldt på en mandag, men nu ved jeg hvorfor- Maden:)

P6200127 - Kopi

Når man som os, er glad for lækker mad, er det virkelig dejligt at tage en date ude, hvor vi bare kan nyde hinanden, dejlig vin og mad, uden at skulle afbrydes eller tænke på noget andet. Vi havde sørget for pasning af mormor, og kunne derfor tage på en dejlig date i lokalområdet. Da jeg så menuen, havde jeg lyst til det hele. Kasper valgte deres treretters som indholdt både en af deres dyreste forretter, den dyreste entrecote, og det kendte chokoladetårn til under 450kr, det syntes jeg er en meget fair pris for alt den dejlige mad. Jeg så at de havde jomfruhummere, med caviar og en jomfruhummerbisque til, og så var jeg solgt. Vi fik den dejligste sauvignon blanc fra New Zealand til, som er en af mine absolut sommerfavoritter i øjeblikket.

P6200132 - Kopi P6200133 - Kopi P6200135 - Kopi

Vores hovedretter, Kaspers lækre kød fra Gambogaard og min pigvar, med asparges, både grønne og hvide. Kasper fik deres fritter til med en mayo også lavet på asparges. Dertil fik vi brød, og noget som jeg aldrig har smagt før, men som jeg nu er besat af. Brunet smøg, det var så luftlig og lækkert, perfekt salt og uvirkelig godt. Det kommer jeg altså tilbage efter- mon jeg kan købe noget med hjem næste gang?

P6200125 - Kopi

Restauranten ligger i Hellerup havn, men man skal vide den er der, den er som en gemt hemmelig perle. Man skal forbi Waterfront, helt ned til vandet, og så kommer man frem til en lille næsten sydfransk oase, ja I kan godt høre jeg er fan. Hvis man mangler et sted i København til frokost, til barnedåb, bryllup eller måske til at finde en lækker mand i jakkesæt, så skal jeg love for at de var leveringsdygtige. Jeg tror vi var tre kvinder og nok 50 mænd i jakkesæt, så måske en torsdagsdrink med veninderne også var oplagt. Men hvis I ser min mand til et forretningsmøde, kan I godt holde fingerne væk;)

P6200138 - KopiP6200141 - Kopi

Til sidst chokoladetårnet, og danske jordbær med chokoladecrumble. Tusind mange tak for dejlig mad. Vi er fans og kommer snart igen.

P6200107

Sponsoreret indlæg fra Restaurant Address

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uundværlige for os med have!