Livet i haven

Værste før vægttab billeder…

vilstrup før og efter2

Jeg syntes ikke jeg var tyk, og syntes egentlig godt at jeg kunne bære de ekstra kilo. Men når jeg så ser tilbage på billeder taget af mig, når jeg ikke var klar over det, og kunne suge maven ind, kan jeg godt se at det ikke så, alt for smart ud. Jeg er bare så glad for det forløb med C9, jeg har givet mig selv, det har betydet et farvel til de værste kilo, og det har givet mig en rigtig god start til at fortsætte min rejse. Jeg skal veje mig i morgen, og så kan jeg se hvor meget jeg mangler. Jeg har det allerede meget bedre, min mave er fin og flad igen (uden at jeg suger ind) og jeg føler mig meget mere klar på sommeren. Jeg skal nok tage et billede i morgen, så I også kan se mit resultat. Disse billeder er alle fra i år (sidste par måneder), og jeg ved at der aldrig skal tage sådan nogle billeder af mig igen, hvor jeg ser usund og træt ud. Nu er jeg sikker på at man kan se hvor dejligt jeg har det både inde og ude. Farvel kæmpe cardiganer, og hej små sommerkjoler.

vilstrup før og efter

Ej hvor er det bare de værste billeder nogensinde, jeg er jo en hval… Gode at jeg allerede har tabt 10 cm om maven… Vil du også prøve C9 så skriv en mail til frkvilstrup@hotmail.com

 

4 kommentarer

 • Du er SÅ sej, ærlig og modig!
  Du ser også rigtig glad ud nu(insta) og det er altså det vigtigste. 🙂 Jeg er taknemmelig for at du deler dette med os, da jeg nu også selv har tabt 2,2kg på bare 2 dage OG hele 5cm i taljen!
  Du inspirerer mere end du ved.
  Flere som dig, tak. <3

  Tine
  http://tinebonde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej Tine, hvor er det fedt at høre. Håber ikke de to første dage var for hårde. Super flot vægttab, jeg glæder mig til at høre dit resultat:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie Jensen

  Jeg er meget nysgerrig efter at høre hvad det der C9 er?
  Hvad koster det og hvad går det ud på? Det ser super effektivt ud. Selvom du ser fin og sund ud både før og efter ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet i haven