Duckface på D'angleterre

I dag for 1 år siden

P5301392

I dag er det et år siden, mine skønne veninder holdt min polter. Jeg havde helt glemt at det var i dag indtil en af mine søde brudepiger Julie, stod og bankede på midt under morgenmaden, med en gave til mig. Det var bare den bedste dag, de havde lavet for mig, og nu har jeg et mine for altid, der skal hænge på vægen.

DSC_0052

Tak sødeste piger, jeg havde den bedste dag, jeg altid vil huske:) Læs alt om min polter og se billeder her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duckface på D'angleterre