Den bedste fredagsslik nogensinde

Om Kina, og noget jeg aldrig troede jeg skulle spise…

P3100781

Fornyligt var jeg i Kina endnu engang, og der var jeg så heldig at flyve med en af mine yndlings kollegaer Susi. Vi har ikke fløjet sammen i mange år, så gensyns glæden var stor, og endnu større fordi vi skulle til vores yndlingsby Beijing. Vi har været der før sammen, så vi skulle selvfølgelig shoppe og spise på vores yndlings restaurant. Det er så dejligt at være sammen med kollegaer man har det sjovt med, for når vi endelig sidder og spiser har vi været i gang i mere end 30 timer, så det er nemmere at holde sig vågen, når man griner og har det hyggeligt.

P3100784

Susi er født i abens år, som er i år, og det betyder ifølge kinesisk tradition at man altid skal have noget rødt på, så midt i vores shopping kunne jeg forærer hende et par dejlige pangrøde underbukser, som hun dog ikke ville tage på før de var vasket. Man kan godt se vi er trætte, og så er det altså godt at lave lidt sjov i gaden. (Hvis I vil se mere til Sussi er hun også på instagram under navnet Susiairsteward).

P3100794

Kan I huske den fisk, jeg sagde at jeg aldrig ville spise? Jeg blev overtalt og det var faktisk ret spændende, når man bare ikke tænker nærmere over den stakkels fisk. Det er svært i Kina for man ved jo ikke altid hvad man spiser, og man ved slet ikke hvilke forhold de kommer fra, men der må man altså lære at tænke på noget andet, jeg har sikkert både spist rotte og hund inden for de sidste 10 år. Puha det må man ikke tænke på, så nok om det. Fisken var lavet på en måde, så den smagte som Mac Fish, kødet sad stadig på fisken, men alle ben var væk, jeg aner ikke hvordan de har gjort det. Meget spændende, og nu er det prøvet, men om jeg skal have den igen ved jeg ikke helt. Selv med et godt kamera bliver billederne ikke lækre, men det er jo noget af det sjove med rejser, man får spist og oplevet ting, der aldrig var sket hjemme.

P3100800

P3100797

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste fredagsslik nogensinde