Et video tip til påsken

Når man endelig tænker på sig selv…

P3060750

Hvilken dejlig weekend, selvom jeg ikke kan huske hvornår jeg har været så træt. Vi har haft så meget at tænke på i vores lille familie. Vi har måtte træffe nogle vigtige valg om vores fremtid, og det har været så spændende, men også meget drænende. Jeg har også arbejdet i 5 dage denne uge, så vi var helt færdige da det blev lørdag, og jeg landede en time sent. Vores venner kom til middag i går, og jeg må indrømme at jeg ikke orkede det store, og jeg var ved at aflyse, men hvis man ikke tager sig sammen, selvom man er træt, ser man jo aldrig nogen. Det endte med pizza, slik og vin. Det var også så dejligt for Konrad med en ven på besøg, og vi nød et stort glas vin. I dag har vi også haft frokost gæster, og jeg sidder her søndag aften, og har faktisk brug for weekend. Jeg har faktisk fyldt mine fridage helt ud, men har besluttet at rykke det meste. Jeg må lytte på min krop, og den skriger efter sund mad, hvile og træning. Jeg vil starte ugen med at gå helt ned i gear og passe på mig selv. Det vigtigste er altså at lytte på kroppen, og prioritere sig selv, når man kan mære kroppen mangler det. Det er aldrig sjovt at aflyse og skuffe, men det er altså det bedste i det lange løb. Jeg håber også I har haft en dejlig weekend, og husker at tænke på jer selv, når det bliver nødvendigt.

P3060751

Og så et par billeder af min dejlige skinke, som gør at man altid smiler, selvom man er død træt;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et video tip til påsken