En fødselsdags middag

Hvordan får man en ven for livet?

1

Konrad og Cookie er de bedste venner i verden. Konrad er god til at passe på Cookie, og er ikke for vild med ham. Han ved også når Cookie har fået nok, og så skal han lade ham komme op til os, eller gå ind i sin kurv. Men det betaler sig også for vores hun, at holde sig tæt op af Konrad, for man ved jo aldrig når der falder noget af. Når Konrad får en is, deler han altid. Det er så sødt og virkelig dejligt at se de tos tætte forhold.P3140822P3140829

SÅDAN en vuf der får lov at slikke pinden, sådan vinder man en ven for livet. Det er den største gave at vi kan give Konrad, at vokse op med et dyr, jeg tror virkelig det giver noget respekt og kærlighed. Jeg er selv vokset op med hund, og jeg har de bedste minder fra min barndom med vores hunde. Men på den anden side er jeg også glad for at vores hund kom først, vi lærte meget om ansvar inden vi fik barn, og han fik lov at være “enehund” inden vores barn kom til verden. Cookie elsker når der er ro, efter Konster er lagt, men han elsker altså også når der er mulighed for at slikke is af de små børnefingre.

4 kommentarer

 • Dea

  Heldig hund der må være i sofaen og få is. Er sikker på vuffer her i huset er meget misundelig på Cookie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha det tænkte jeg slet ikke på, Cookie er som et barn for os, og han får lov til det samme som Konrad. De er nogle forkælede unger;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det er det altså noget af det bedste i at vokse op med et dyr, jeg er så glad for at vi havde én kat hver (os børn) i mit barndomshjem. Jeg har også haft kæledyr som studerende, fordi det bare er rart at have noget, at komme hjem til 🙂 Cookie og Konrad er nogle heldige nogle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja det er det bedste:) Tak for de søde ord, de elsker virkelig hinanden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fødselsdags middag