En dejlig start på dagen

En dag med mig på job

P2180697

Når jeg i dag møder på job, ved jeg ikke hvem jeg skal flyve med, jeg ved hvor turen går hen, men hvordan dagen udvikler sig er altid spændende. Mine kollegaer er de bedste i verden, og vi er castet, så vi er meget ens, og altid kan samarbejde. I dag har jeg en næsten almindelig dag, dvs at jeg er på job fra kl 10-20 og kommer altså hjem og sover i min egen seng. Jeg tænkte at tage lidt billeder på job i dag, så kan jeg i morgen, kan vise hvordan en normal dag på mit job ser ud. Rigtig god dag til jer fra luften.

P2180696

P2180699

11 kommentarer

 • Dorthe

  Dejligt du vil vise lidt af din arbejdsdag. Det er altid spændende, at komme bag om, og se ting som man som ‘alm.’ Rejsende ikke ser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak, det skal jeg husker, og skrive meget mere om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Hvor fedt! Du har mit absolut drømmejob 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Søg ind. Jeg elsker også mit job:) Håber vi ses i luften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Gid jeg kunne/havde modet til at gøre det. Men jeg er 36 år og sidder i et godt job… Men det er bare ikke mit drømmejob :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Må i selv bestemmer om i har bukser eller nederdel på?:) nu kan jeg se du har bukser på, og de andre kvinder nederdel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja vi må selv vælge, med mit job om bord syntes jeg det er nemmest med bukser, jeg er steward, og det betyder at jeg er ansvarlig for maden, og at styre serveringen. Vi har også en kjole, som jeg lever i om sommeren. Men om et par måneder får vi helt ny uniform, så det bliver spændende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Uh, den glæder jeg mig til at se:-)
   Det er dejligt du lukker os ind i en ukendt verden som passagere, det ikke det vi ser når vi bare sidder og nyder rejsen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  yeahh hvor fedt mere af det 🙂

  når I er castet, er det så nogenlunde altid de samme du arbejde rmed eller hvordan sammensætter man crewet der skal flyve sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Nej det er aldrig de samme, nogen gange møder man jo nogen man har fløjet med før, men andre gange kender man ingen. Altid spændende. Nogle flyver fuldtid, andre deltid, nogle har søgt fri en periode, nogle har syge børn, nogle har byttet ture, og nogle er på standby, så man ved virkelig ikke før man mødes på basen, hvem man skal flyve med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte Linea

  Dit job lyder virkelig spændende! Jeg har ledt på bloggen, men synes ikke jeg kan finde det – så jeg tænkte på, om du ikke vil lave et indlæg, hvor du fortæller om din uddannelse og hele vejen til der hvor du er nu? 🙂
  God Påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig start på dagen