En dejlig påskesnaps

½ års bryllupsdag og bryllups billeder

image

Kasper og jeg fejrede i weekenden at vi havde været gift i 6 måneder. Vi var faktisk på en lille mini ferie, hvor vi bare fejrede hinanden og kærligheden. Det var så dejligt at være væk og bare være os. Det er alt for lidt vi gør det, men det er jo svært at få det til at hænge sammen og få pasning. Heldigvis stillede min mor op igen, igen og vi kunne komme ud og fejre det første halve år som nygifte. Jeg syntes det var dejligt at vi blev gift efter så mange år sammen, det er jo fantastisk at fejre kærligheden selv efter så mange år sammen. Jeg havde jo også lyst til at blive gift, lige da vi mødte hinanden, men det giver virkelig mening at vi ventede. De første år havde vi så mange oplevelser og rejser, og så kom kærlighedsbarnet også til. Så at holde brylluppet så sent, var helt perfekt, og vi kunne virkelig nyde dagen og kærligheden.

MM6A1233MM6A1250MM6A1675MM6A2169MM6A2500

Så dejligt at gense billederne fra vores livs fest, jeg glæder mig til mange flere ½ og hele år.

8 kommentarer

 • Åh, stort tillykke med det!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort tillykke, det er så smukt at fejre kærligheden! <3
  Og jeg kan virkelig følge dem med, at vente på brylluppet – min kæreste og jeg har idag været kærester i 8 år, fik en lille søn sidste år og er lige flyttet i hus – nu må næste skridt være, at cementere kærligheden med et bryllup. Og jeg glæder mig som et lille barn.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Marburger

  Stort tillykke smukke dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kæft du er en BABEEE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tillykke med dagen.
  Måske jeg har misset det i et tidligere indlæg – men hvor er dog din helt fantastiske jakke fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig påskesnaps