Bøgerne der får børn til at sove

One night in Shanghai

2

Så er min standby slut, det endte med en tur til Shanghai. Shanghai er en fantastisk by, det er en storby, som man kender den fra de største byer i verden. Kæmpe højhuse og imponerende bygninger. Men det jeg syntes er så spændende ved byer er, at lige så snart man går bag hovedgaderne ligger det “rigtige” Kina med små huse, vasketøj der hænger i gaderne og gadekøkkenerne. Der hvor de almindelige kinesere bor. Shanghai er utrolig international, og man møder mennesker fra hele verden. Hvis man besøger Shanghai får man virkelig det bedste af Kina. Hvis nogen overvejer en tur med SAS, syntes jeg godt man kan få noget ud af en forlænget weekend. Vi ankommer om formiddagen, og hvis man som passager har sovet hele natten, er man jo klar til oplevelser. Man kan nå meget på et par dage, og byen kan klar anbefales. Hvis man finder et godt tilbud, behøver man altså ikke bruge en hel ferie på det, man kan nøjes med et par dage.

P2250729

P2250721

P2250726P2250724P2250722

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøgerne der får børn til at sove