Fødselsdagen...

Når hverdagsmaden, bliver mere spændende…

P1250356

Annonce. I en lang periode, har jeg kørt med de samme 10 retter, nogle gange er det bare svært at finde på noget nyt. Det er der jo heller ikke noget galt med, men nogle gange er det dejligt med noget ny inspiration. Santa Maria sendte mig noget salsa i sidste uge, og så blev jeg helt inspireret til at lave noget mexicansk mad. De har også lavet en kampagne mod kedelig mad, læs fem gode råd her. Jeg elsker mexicansk mad, og det er jo noget man både kan spise med familien, men jeg syntes også det er oplagt til gæster, så bliver alt bare lidt mere uformelt.

P1250360P1250362

Jeg skriver annonce pga. de nye regler for bloggere, jeg har ikke fået penge for at skrive om produktet, men jeg har fået salsaen gratis. Jeg skriver forsat kun om produkter jeg står inde for.

2 kommentarer

  • Kim

    Damn. Du gjorde mig sulten!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvor er det dejligt, at du følger reglerne og også specificerer sidst i indlægget. Som læser er jeg glad for at blive oplyst på den måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagen...