One night in Shanghai

Livet på markedet

P2250717

Jeg elsker at møde de lokale rundt om i verden. Jeg har flere gange undret mig over alle de børn løber rundt på markedet i Kina, også sent om aftnen. Jeg talte denne gang med en dame, der havde en butik. Hendes lille pige på tre år, sad og lavede stort i en plasticpose udenfor. De spiser, sover, leger og det andet, lige der i det indendørs marked. Det er ikke alle der har råd til børnehave, så derfor kan man jo lære de små, familieforetagendet fra de er helt små. Nogle sidder om ammer mens man køber gaver med hjem. Mændene spille, damerne strikker og livet går sin gang. Det er meget specielt, det samme gælder deres spisetider. Vores lille familie, går jo meget op i at spise kl 18 som familie, og at Konrad bliver lagt i seng i ordentlig tid. Her lægger de børnene i løbet af dagen mellem tøjet, så de kan holde sig til kl 22 når de er hjemme igen. Det er sådan de får deres liv til at hænge sammen, med 12 tider på markedet. Jeg syntes det er spændende at lære så meget om andre kulturer, og endnu vigtigere, så lærer jeg at sætte endnu mere pris på mit eget liv.

P2250720P2250715  P2250716

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One night in Shanghai