Den rigtige start på dagen

Inspiration til badeværelset


bad

Sponsoreret: Da vi lavede badeværelse sidste år (se før og efter billede her), havde jeg brugt lang tid på at undersøge mulighederne. Der var steder, hvor jeg syntes vi kunne spare, og steder hvor jeg gerne ville have kvalitet. Sådan noget som vores wc, var en høj prioritet i kvalitet. Jeg ved at det bliver brugt mange gange om dagen, og det skal holde i mange år endnu. Vi købte et ifö, som kan lukke selv. Så når man lægger brættet ned, smækker det ikke i, men lukker forsigtigt, uden et knald. Jeg må sige at det er et af vores bedste køb, og en lækker detalje, og jeg elsker detaljer… Det samme gælder vores toiletmøbel som også er fra ifö. Jeg bestilte LED lys i skufferne, og det er altså så smart, at man kan se hvor tingene ligger. Det samme er gældende, når der er en lille trold, der skal tisse om natten, så åbner jeg bare en skuffe, i stedet for at tænde det store lys, vi skal jo helst ikke vågne for meget.

DSC_0553

Så da IFö spurgte om jeg ville skrive om deres nye serie Ifö Spira Art, var jeg selvfølgelig nysgerrig for at se hvad deres nyeste skud på stammen indeholdt. Ifö har nemlig efter mere end tre års design- og udviklingsarbejde lanceret, en spritny serie af designprodukter til badeværelset. Den nye serie har fået navnet Spira Art og er skabt af den velrenommerede og verdenskendte designer Knud Holscher. De nye toiletter er designet uden den traditionelle skyllekant, hvilket ikke kun gør dem flottere, men også gør dem lettere at rengøre, og dermed mere hygiejniske end traditionelle toiletter. Inspirationen kommer fra Skandinaviske natur og mødet mellem hårdt og blødt. Det lyder jo så fint, og se hvor fint det er. Jeg er vild med sammensætningen af det rene og rå.

 

Skærmbillede 2016-02-16 kl. 16.05.35

Indlægget er sponsoreret af ifö

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rigtige start på dagen