Livet på markedet

En dejlig start på dagen

P2290734

REKLAME. Mandag betyder sund start, også for mig. Vægten har stået stille denne uge, og jeg har heller ikke været så dygtig som jeg plejer, en bytur og en snydedag sætter sine spor, men så længe jeg ikke tager på, er livskvaliteten også langt vigtigere for mig. Men derfor kan jeg jo godt tage mig sammen på denne mandag. Jeg starter min morgen med et æble, et æg og en ny lækker bar, som jeg har fået lov at teste. De to nye barer er velegnet som en del af morgenmaden, eller når man trænger til en fyldig snack, som efter træning. Barerne er ikke måltidserstatninger, men et lækkert tilskud. De er smagt til efter klassiske morgenmadssmage, og er baseret på havre og quinoa, som har en let nøddeagtig smag. Barerne fra Nutrilett har et højt indhold af fibre og protein. Konrad fik lov at smage en efter svømning i går, og efter han havde spist sin klapsammen, og det var et stort hit. Jeg fik også en, og blev helt sendt tilbage til min barndom, hvor man kunne være heldig at få en med i madpakken, men i dag består de ikke kun af sukker, men af sunde og lækre ingredienser.

P2290740P2290742P2290735

JEG SKRIVER REKLAME PGA DE NYE REGLER FOR BLOGGERE. JEG HAR FÅET TILSENDT BARERNE SOM GAVE, OG ER IKKE BETALT FOR AT SKRIVE OM DEM. JEG SKRIVER FORTSAT KUN OM TING JEG KAN STÅ INDE FOR, OG ALLIGEVEL HAVDE HAFT LYST TIL AT SKRIVE OM. SÅ ER DET PÅ PLADS, RIGTIG GOD MANDAG;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet på markedet