Årets påskesnaps

Bøgerne der får børn til at sove

P2230705

REKLAME: Når Konrad skal sove, skal det være en hyggelig stund, og vi elsker det begge. Vi taler om dagen, putter og læser. Han får lov til at vælge to bøger, som vi så læser lidt i. Han har de samme yndlings, men nu har vi også fået nogle magiske bøger. De fleste med børn, har nok hørt om kanin bogen, den fik Konrad i julegave, og den virker bare hver gang. Den er ret hyggelig, men kan også blive ret ensformig. Så da jeg hørte der var kommet en ny søvnbog, skrevet af en læge, skulle den selvfølgelig prøves. Den hedder Anna drømmer, og er lidt sjovere at læse syntes jeg, men heller ikke så effektiv. Jeg tror den er mere spændende for Konrad, med fine billeder, end kanin bogen er, som er ren tekst. Anna drømmer, har vi skulle læse mange gange, før den virkede på Konrad. Men den fås også som app, så kan man ligge sammen med sit barn, og lytte til bogen. Så er der heller ikke noget lys, men man kan ligge sammen, og lytte til en hyggelig historie. Læs mere om Anna Drømmer her, og køb den her.

P2230704P2230706

JEG SKRIVER REKLAME PGA DE NYE REGLER FOR BLOGGERE, OG FORDI KONRAD HAR FÅET BOGEN I GAVE. JEG ER IKKE BLEVET BETALT FOR AT SKRIVE OM DEN, OG SKRIVER STADIG KUN OM TING VI KAN STÅ INDE FOR.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets påskesnaps