Inspiration til badeværelset

Årets påskesnaps

015

Alle Som kender mig, ved at jeg er glad for en snaps til højtiderne. Det bedste for mig er at lave dem, og glæde andre med mine ideer. Jeg har gennem årene lavet mange forskellige, og tænkte at det var på sin plads at dele denne mine snapseopskrifter med jer. Jeg har samlet et par af mine yndlings snaps til jer. Der er altså mange gode imellem og de smager sødt og dejligt, så selv piger kan være med. Du kan altid søge på snaps her på bloggen, og finde endnu flere.

DSC_0280

Min sommersnaps her

DSC_0345

Hindbær og passions snaps her

DSC_0341Min lakrids chili snaps her

DSC_0811

Sidste års påskesnaps her og

015

Påskesnapsen 2014 lige her

Håber I vil prøve at lave en snaps til jeres påskefrokost, det er altså så nemt og det skaber så stor glæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til badeværelset