Fordi hver dag kan starte som en fest...

Vind måltidskasser til en hel måned…

P1190337

Sponsoreret. I går havde vi inviteret gæster til RetNemt. Da vi lavede aftalen med vores venner, gik jeg ind og så ugens menuer. Så kunne jeg vælge om vi skulle have fisk, kød, vegetar, den billige løsning eller lidt luksus. Jeg valgte den sidste da jeg syntes spansk mandelkylling med paprika, bredbladet persille og røgede mangler lød lækkert. Pakken ankom om eftermiddagen, i en ispakke, så den nemt kan holde til aften. Man behøver altså ikke være hjemme. Da vores gæster skulle komme midt i puttetid, hyggede jeg mig med at skære grøntsager ud, mens Konrad spiste sin aftensmad. Alt var forberedt til de skulle komme. Det manglede bare en tur i ovnen og i gryden.

IMG_1259P1190336P1190335

Råvarerene er friske, og der er kun det man skal bruge. Derfor er det også så billigt. Jeg har i hvert fald aldrig kunne invitere gæster på middag til ca 200kr. Det er fordelen ved at du ikke behøver købe en hel pose løg, en hel pose kartofter og en kæmpe pakke kylling. Man får kun lide det man skal bruge. Jeg havde aldrig hørt om konceptet, før de spurgte om jeg ville teste RetNemt, men vi har her i familien besluttet, at vi vil fortsætte med mad en gang om ugen, hvor det skal være nemt og lækkert.P1190341P1190342

Hvis du også vil prøve konceptet, kan du vinde en hel måneds måltidskasser lige her.

Sponsoreret af RetNemt

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi hver dag kan starte som en fest...