I'm back

Stewardessens hemmelige tip

P1080172

I Kina nærmere bestemt Peking, findes en lille restaurant hvor de fleste fra SAS besætningen altid spiser. Jeg er personligt kommet der i snart 8 år, og kan nu på kinesisk både bestille øl og bønner. Maden er noget af det mest autentiske og dejlige, og koster selvfølgelig ikke det helt store, selvom de dog har skruet godt op for prisen, de sidste par år. Jeg kommer der for bønnerne, åhhhhh bønnerne, de bedste bønner i verden… De kommer (de sikkert frosne) bønner i olie, og steger dem i sichuan peber og chilimix. De koster 25 Yuan, og jeg ender nogle gange med at bestille to omgange. Dertil skal man selvfølgelig drikke kinesisk øl, og spise chili kylling (eller deres dejlige lemon chicken) og måske deres kendte kartoffeltårn. Lige meget hvor meget jeg spiser, bliver det aldrig mere en 100 kr.

P1080179P1080177P1080178P1080176

På kortet skal du gå efter disse bønner hvis du er itvivl. Restauranten har vi alle årene kaldt “hole in the wall” men de har endelig fået et engelsk navn, og kalder sig nu Brown Door. Du finder dem på venstre side af perlemarkedet, så den kan nemt findes.

P1080161

Vi elsker stedet, og kan klart anbefale det til alle der skal til Peking, men for din egen skyld skal du aldrig benytte toiletmulighederne, se med i morgen, hvor jeg viser hvad de opbevarer ved siden af “the hole in the floor” som wcet er…

4 kommentarer

 • Dea

  Gid jeg vidste om det sted, da vi var i Beijing. Vi endte en aften er meget lokalt sted, hvor menukortet var en kladdehæfte. Aner forsat ikke hvilket dyr jeg spiste!! Og er sikker på, at de grinede da vi havde betalt regningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   HA HA det er en klassiker, den har jeg også lavet både i Kina og Japan…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Fedt det må huskes hvis jeg kommer på de kanter. Har du også flere af disse fif til andre byer i verden? Fx. New York? Står nemlig og skal afsted i denne uge☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back