Stakkel lille mig...

Når man snyder som mor…

P1240352

Nogen gange er det okay at snyde som mor. Det vigtige er ikke at man laver noget helt fra bunden, det vigtige er bare at man gør det. I dag bagte jeg en kage, den blev super god, og jeg smed en håndfuld hvid chokolade i dejen, som kom lige ud af en kasse. Ovenpå kom jeg vanilie skyr, og blåbær, drengene var glade. Konrad fik lov at lave den næsten selv, og det var sådan en hyggelig ting at lave på en lørdag. Jeg har stadig ikke det store overskud, så det var så dejligt at trylle en brownie frem, uden det store køkken forestilling. Nogle gange er det altså okay at snyde, for en brownie fra en kasse i USA, er da bedre end ingen kage ik;) Rigtig god lørdag til jer.

P1240353

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stakkel lille mig...