KÆMPE ADVARSEL om hundefabrikker, og et tillykke....

Mit største boligønske lige nu

DSC_0315

Billede fra efteråret 14. Jeg elsker vores hus, jeg elsker at indrette, og jeg elsker at drømme. Sidste år gennemgik vi den største renovering, og jeg forstår slet ikke jeg orker igen… Men nu har jeg altså en ny drøm til foråret. Jeg ønsker mig en fransk dobbelt dør ud fra soveværelset. Det er på den side af huset, der er aftensol, og jeg ville elske at sidde på trappen, som vi altid gør, men med aftensolen i mit ansigt, mens jeg sidder med mine kære, og en kop te eller et glas vin. Vi har en dør ud fra stuen, og det er sjovt nok altid der man ender, hvis man ikke orker at finde hynder, og tæpper frem, men der er bare kun sol om eftermiddagen. First world problems iknow;)

Det ville være så dejligt, og drømme er jo gratis. Billede lånt herfra. Den slags drømme har vi vel alle, og nogle er mere realistiske end andre. Jeg må plage min mand, indtil han forhåbentlig også elsker ideen. Nogle der har erfaringer, hvor lang tid det tager, gode råd til døren, og dos and don’ts?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE ADVARSEL om hundefabrikker, og et tillykke....