Udsalgs fund til ingen penge...

Jeg burde være sneet inde…

IMG_1298

Nogle gange tager mine dage en uventet drejning. Jeg skulle været i USA fra fredag til søndag, men fik byttet min tur til Kina torsdag, så jeg kunne komme hjem lørdag, og bruge lidt tid med familien. Et godt bytte, der skulle vise sig at være bedre end jeg anede. For alle lufthavnene på kysten i USA er lukket, så lige nu ville jeg havde siddet på et hotel, sneet inde, og haft et page dage foran mig, før jeg kunne komme hjem. Jeg er nu utrolig glad for hvordan min weekend endte. Jeg fik mine kinesiske bønner, og fik noget weekend hjemme, med min familie. Alt blev godt i sidste ende.

IMG_1299

Jeg fik det dejligst mad. Hvis I vil vide hvad det er så spiste jeg, en sur sød suppe med DimSum, svampe og en masse koriander. Mine bønner, chili tofu, og noget jeg er blevet helt vild med. Agurker med Soya og hvidløg, så simpelt og så dejligt friskt. Det smager lidt som en tzatziki, bare meget mere let, jeg kan anbefale man prøver det selv. Som man kan se var det også en meget kold fornøjelse, men maden i Kina er hele turen værd. Rigtig god weekend til jer.

IMG_1301

1 kommentar

  • Camilla

    Det lyder som et fantastisk heldigt bytte.

    Jeg har faktisk lige siddet og tænkt på om du mon var sneet inde i USA.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs fund til ingen penge...