Den rigtige champagne til nytår

Vores nye stue er lavet til fester…

DSC_0057

Jeg elsker december, fordi man ser så mange venner og familie. Det er en skøn tid, hvor man virkelig kommer ud, og får inviteret hjem. Vi holder den årlige julestue, hvor vi altid er 50 børn og voksne, og så er vi så heldige at kunne holde jul også. Jeg elsker at have gæster, Kasper vil nok sige jeg er lidt stresset op til, men føler altid jeg kan slappe af når gæsterne er kommet. Efter vi har fået flyttet køkkenet og åbnet vægen op, byder vores stuer bare på gæster. Her er et par billeder fra julestuen.

DSC_0062DSC_0080

DSC_0082

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rigtige champagne til nytår