Hurra og glædelig jul

Rocky road opskrift

DSC_0037

Til jul, er noget af det bedste alle de godter, man får lov at lave og spise. Jeg er dog mest til de ting der er nemme at lave, og smager dejligt. Jeg er efter mine mange besøg i USA også blevet forelsket i Rocky Road. Man kan lave det i flere udgaver enten ved at blande nødder, skum og slik med chokolade, eller lægge chokoladen i bunden af et fad, og fylde med lækkerier. Jeg er mest til den sidste udgave, jeg syntes det ser pænere ud, men resultatet er jo det samme. Til min Rocky Road bruger jeg:

DSC_0035

Ingredienser:

200 g mørk 70% chokolade

en håndfuld yndlings skum

en håndfuld nødder (jeg bruger peanuts eller mandler med salt)

en håndfuld chokolader (jeg brugte hvid chokolade M&Ms fra USA)

Smelt chokoladen over vandbad, og læg det i et ildfastfad. Hak nødder og klip evt skum ud i små stykker, og læg det på chokoladen mens den er varm. Køles min to timer. Pynt også gerne med candy canes, de er så julede og fine. Kun fantasien sætter grænser.

DSC_0036

DSC_0054

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra og glædelig jul