Endelig weekend

Mine veninder til brylluppet

MM6A1991

MM6A2047MM6A2380MM6A2449MM6A2028

Et bryllup er fantastisk fordi, det er så fyldt med kærlighed. Det er selvfølgelig kærlighed til den man gifter sig med, men så er der også alt den kærlighed, til hele dagen og gæsterne. Vi havde kun inviteret 50 gæster til brylluppet, så vi nåede at tale med alle, det var så rart, og brylluppet var helt nede på jorden. Vi havde samlet vores forældre, Kasper bror og vores allernærmeste. Det betød også at selvom jeg kyssede på min mand non stop, så havde jeg også en fest med mine veninder. Jeg så lige billederne igennem, og hold op hvor havde vi mange sjove øjeblikke sammen. Tak for en dejlig aften skønne veninder, i er de bedste:)

IMG_9313

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig weekend