Rocky road opskrift

Glædelig jul fra alle os til alle jer

20150926-IMG_0551

Tusind tak for endnu et år, tak for alle de søde kommentarer jeg modtager, og tak fordi I endnu et år har fulgt mig, og min lille familie. Det er ingen hemmelighed at dette år, har været et af de bedste i mit liv. I har fulgt mig i kriser, glæder og på en af de største dage i mit liv. Jeg er så taknemmelig for at I gider komme forbi her. Det er så hyggeligt at have jer, TAK. Jeg håber I har mod og lyst på endnu et år, jeg har i hvert fald en masse mere at fortælle og dele med jer.

20150926-IMG_0552

Jeg vil gerne på denne juleaftensdag, ønske jer og jeres nærmeste en dejlig aften, og en glædelig jul.

Julekram og kærlighed

Mette

Husk at gode minder, kommer aldrig dårligt tilbage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky road opskrift