Glædelig jul fra alle os til alle jer

Den rigtige champagne til nytår

champagne

I anledning af nytåret, vil jeg komme ind på en af mine yndlings emner champagne. Jeg elsker de boblende dråber, og som I kan se har jeg gennem årene drukket en hel del champagne. Hvis du for første gang skal købe en ægte champagne, er det selvfølgelig noget andet end hvis du er kender og vil bruge over 1000kr på en flaske. Champagne kan være en dyr omgang, men er noget af det jeg holder rigtig meget af. Jeg ville hellere have en flaske champagne med min mand, end en ny bluse.

Hvis du skal købe en champagne for første gang, syntes jeg du skal gå efter noget kendt som Möet, eller Piper- og hvis du er mere til den søde champagne, ville jeg vælge “Demi- sec” det betyder at der er mere sukker i end normalt. Den udgave kan de fleste nye champagne drikkere, rigtigt gode lide.

Hvis du er glad for champagne, og vil prøve noget nyt, syntes jeg det er sjovt at gå efter de mindre kendte navne. Möet bruger rigtigt mange penge på markedsføring, og den mulighed har de mindre champagnehuse ikke, så spørg din vinmand om har noget spændende. Jeg har fornyligt smagt en ny champagne kaldet Ruinart, en Blanc De Blanc (altså lavet på ren Chardonnay). Den var lige mig i smagen, rund, frugtig og anderledes.

champagne r

REKLAME- Desværre kan man ikke finde den over alt, men i lufthavnen har de den altid på lager, så et lille tip hvis I skal ud og rejse. Kan man smage den i den nye champagnebar i Taxfree og”shop on arrival” De færreste ved det, men det er faktisk tilladt at handle, når du kommer hjem fra ferien – også i taxfree. Butikkerne i CPH har åbent fra 06-22, den store taxfree har døgnåbent og at mange af restauranterne åbner allerede kl 05. eller “pick up on return” hvor man slipper for at have indkøbte varer med på rejsen – lufthavnen opbevarer varerene, mens man er væk, og når man vender hjem, kan du afhente dem i bagageudleveringen. Tilbydes i alle butikker. Det er meget simpelt: når du shopper dine varer før afrejse, udleverer butikken en kvittering til dig. Ved hjemkomst henvender du dig i Taxfree i bagageudleveringen med din kvittering. Du får derefter dine varer udleveret. Så kan man altid få den bedste champagne med hjem.

Se meget mere her.

Rigtig glædelig bag jul og godt champagne nytår til jer.

 Lavet i samarbejde med CPH TaxFree

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul fra alle os til alle jer