Off to New York 

Stemningen i New York

  New York er fantastisk, intet mindre end fantastisk, og især i juletiden. Selvom jeg hellere var sammen med min familie i dag, første søndag i advent, klager jeg ikke. Alt er så overdrevet i USA op til jul, and i love it. Jeg har taget et par billeder af min tur rundt på Manhattan i dag. Jeg havde kun to timer inden jeg skulle tilbage til hotellet, men jeg sugede alt det NY til mig jeg kunne. Jeg fik også klaret et par julegaver og købt de sødeste ting til Konrad, du kan se på bloggen i morgen.   

 Julekugler anyone? Det er nok at vælge mellem og de koster kun et par dollar. 
    
    
 Er det ikke bare skønt i NY? Jeg elsker bare stemningen her. 
 Tilbage i New Jersey, hvor udsigten over på Manhatten er så utrolig. De bedste ønsker om en dejlig søndag i advent fra USA, hele vejen hjem til jer☃

4 kommentarer

 • Hvor ser det lækkert ud! Jeg flyver selv derover på torsdag, og glæder mig helt vildt. Det er første gang, jeg er i New York til jul. Dog havde jeg håbet på den fulde oplevelse med varm kakao i snevejr, men det er nok nemmere at opholde sig udenfor, når det er solskin og semi varmt 😉 god tur hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Rigtig god tur, du skal glæde dig. Men det er bidende koldt, så husk hue og vinterjakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvilket mall er den søde I <3 NY fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Den er fra kælderen i C21, men tror den er over alt i NY:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to New York