Stemningen i New York

I tager på job, jeg tager hjem

   
 Så er jeg landet, og klar til at se dyner. Pga stormen landede vi mere end en time før tid (vi havde en medvind på 180 km i timen), så jeg når hjem og kysse mine drenge i deres senge, før de vågner. Det er virkelig noget jeg glæder mig til. Det er så fascinerende at have fri når alle andre er på vej på job. Når jeg står i Kystbanen på vej hjem, og alle andre skal i gang med dagen. Det er så mærkelig en følelse, som om man er i en anden tidszone som den eneste. Svært at forklare, men alle der har oplevet jetlag kender det sikkert. Nu skal jeg servere dagens sidste kop kaffe og juice, for mine drenge, og så skal jeg sove. Kan i have en dejlig dag, om i er på vej i eller fra dynen.

2 kommentarer

 • a

  Er det ikke ubehageligt at flyve i stormvejr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Vi mærkede slet ikke noget, andet end den korte flyvetid. Så det var fantastisk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningen i New York