En lille film fra Tivoli 

Direkte til Miami 

  
Jeg var så heldig at bruge min morgen på et fly, ikke fordi jeg skulle på job, nej fordi jeg var inviteret af SAS til at høre om den nye åbning af ruten til Miami. Fra september næste år, begynder SAS at flyve direkte til Miami, og jeg glæder mig. Jeg elsker Miami, og glæder mig sådan til at skulle tilbage både som Crew og passager. Billetsalget er startet, og jeg er sikker på man kan finde gode priser, hvis man booker nu. Se mere på SAS.dk 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille film fra Tivoli