Vi tager chancen...

Det er ikke den bedste start på vores ferie…

CSC_0105Øv det er ikke den bedste start på vores ferie, for vi kom ikke med flyet. Der var sket nogle ombytninger, så vi må prøve igen i morgen. Så bliver vi bare en dag mere i den anden ende, og håber at det kommer til at gå i morgen. Konrad var så skuffet over det, han havde glædet sig til flyturen, filmene, at sove på flyet og at vi skulle bade når vi kom frem. Vi måtte derfor finde på noget andet sjovt, så vi er lige kommet hjem fra en hyggelig formiddag i Lyngby sammen med postman Per og nogle blev også bestukket med en legebil og en stor is. I morgen håber og tror jeg på vi kommer af sted… Det skal bare lykkes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager chancen...