Direkte til Miami 

1. Måned til juleaften 

  

I dag er der en måned til juleaften og jeg glæder mig som et lille barn. Julen er bare noget helt særligt efter jeg har fået konrad. At se julen gennem børns øjne, er der altså intet der slår. Jeg glæder mig også til at holde julen, det har vi faktisk gjort siden vi blev forældre. Jeg elsker at samle vores familier, og nyde nogle dejlige juledage sammen. Kun en måned med julete, gløgg, pebernødder, julehygge, julekager, kugler, juletræer og juleslik. Vi må virkelig nyde denne måned☃ lige om lidt er det slut☃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Direkte til Miami