Stilhed efter stormen

Verdens nemmeste burger…

DSC_0578

For et par uger siden var jeg til et event hos OBH, de fortalte lidt om årets julegave hit, og deres helt store sats er i år, et piskeris med termometer til pigerne (perfekt til saucen, og karameller) og til herrerene en burgermaskine. Men da maskinen lå i goodiebagen, måtte den jo prøves. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk, endnu en maskine til skabet og er det ikke det samme som en udvidet toastmaskine. Nej det er et hit, vi har nu burgerdag en gang om ugenhjemme hos os. Konrad elsker at hjælpe, Kasper elsker bare at spise det, og vi har med alt snitteri, stegning og bolleristning hjemmelavede burgere på 15min, og så smager de som grillstegte bøffer. Jeg er fan, den kommer i handlen nu, og vil en god pris fra nu og til jul. Prøv den eller kom forbi os en dag i ugen, for her hjemme er det altså ikke en maskine der får lov til at samle støv…

DSC_0582DSC_0585DSC_0586En klat smør i maskinen, så steger den, og alt fedt falder fra i en lille drypbakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed efter stormen