Kirke, kys og kærlighed

Ting jeg skal have med hjem fra USA 

  
Jeg indrømmer det regne, det er de mest åndssvage ting jeg fylder kufferten med, men når man er her så meget, så må man gerne ik? Øverst er min nye farvorit, det er popcorn fra starbucks med ostemad og de er super stærke. Der er intet bedre til en film og et glas vin, når jeg kommer hjem. Og så køber jeg også krydderiet, så jeg kan lave dem hjemme selv. 

 Da det jo snart er Halloween, begynder jeg også at tage lidt lækkert med hjem. Jeg er vild med smagen af pumpkin Spice, så køber alt hvad de laver i øjeblikket. 

   

  Så kan jeg lave en lækker latte og spise  lidt chokolader når jeg kommer hjem. Har også købt en pose til børnehavens voksne, så de får lidt fredags hygge når jeg henter tidligt i morgen. 

 Jeg køber alle mine duftlys og duft pinde i USA, de har så mange gode og til meget bedre priser. 

 fandt også et par vinter sko til Konrad til 25$. Under 150kr, det kan man altså ikke få dem hjemme for.  

 Min mand elsker disse, jeg fatter det ikke, men de dufter dejligt. Man laver dem på en brødrister eller i mikroen, og da han elsker kanelsnegle, måtte jeg have disse med hjem. 

 Til mig selv, køber jeg altid lipgloss i Victoria Secret. De er de bedste og jeg har nok brugt de samme i de sidste 10 år. 

Er jeg fjollet, eller er det sjovt at se hvad en desse kommer i tasken?

4 kommentarer

 • åhr, de der M&Ms. Dem må du godt lige sende videre. Jeg elsker pumpkin Spice.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Fru Vilstrup
  Stort tillykke med jeres nylige bryllup❤️ Hvor er det fantastisk at se hvor lykkelig i er, og hvor var du bare sej op til med at få smidt nogle kilo (selvom du også var rigtig smuk før) har fulgt dig lidt fra sidelinjen i et stykke tid nu;) Det er altid hyggeligt lige at dumpe forbi din profil og se om der er lidt nyt – det er det som regel;) som en person der elsker USA (efter at have rejst rundt i landet) er det rigtig hyggeligt at se hvad du kommet hjem med i kufferten;) bliv ved med at skrive lige om kuffertens indhold (også selvom det ikke er USA) bliv ved med at være lige de ærlige og oprigtige person du er her på bloggen, må dig og din skønne familie få den bedste fremtid sammen i lykke og kærlighedens tegn❤️
  Kærlig Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tusind tak for din søde kommentar. Hvor er det dejligt at du kan lide bloggen og er så positiv. Tak for dine søde ord, det er kommentarer som din, der gør det så sjovt at dele ud af mit liv❤️ kram til dig fra USA

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Dejligt at du deler dine indkøb på bloggen Bliver inspireret til næste rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirke, kys og kærlighed